Gîtes d'Etape

Fun Games

Zin In fun en sport? Touwenparcours, discgolf, skilattenrace, funslang,... Kortom: tal van activiteiten die zullen zorgen voor een aangenaam verblijf!

Lagere

 

Zin In fun en sport? Touwenparcours, discgolf, skilattenrace, funslang, ...Kortom: tal van activiteiten die zullen zorgen voor een aangenaam verblijf!

 

 

Doelstellingen:

 

- Leren samenwerken in groepsverband door het vervullen van verschillende opdrachten, activiteiten en sportieve uitdagingen.

 

- Ontwikkelen van diverse waarden en normen zoals respect voor de anderen en de natuur.

 

- Ontdek de natuur op een andere manier door middel van een kaart, gps, ...

Praktische informatie

De prijzen zijn (onder voorbehoud) van toepassing vanaf 01/01/19 tot en met 31/12/19.

  • Tijdstip Animatie

    4 x 3u

Prijs

  • 3 dagen

    125 €

Programma

Fun Games

Dag 1: Beleef een touwenparcours en een andere activiteit naar keuze zoals rappel, monkeyklimmen of boogschieten.

Dag 2: Ontdek Discgolf: Golf maar dan met een frisbee. Na een degelijke speluitleg en het aanleren van enkele werptechnieken gaan de leerlingen een uitdagend parcours aan. Beleef de “Fun Games”: een activiteit die bestaat uit diverse opdrachten zoals een skilattenrace, de springtapijten, de reuzebal, de blindemansrace, funslang, helmenrace, reuze puzzel, … De teams nemen het tegen mekaar op in een aantal sportieve uitdagingen en leren onderling samen te werken. Al deze opdrachten kunnen worden ingepast in een oriëntatieloop.

Dag 3: Ontdek de legende van Baron Waldeck. Gewapend met een gps en een tablet maken jullie een wandeling in de omgeving van Wanne. Raadsels, Geocaching en samenwerking zijn de sleutelwoorden van deze activiteit.

Waar zal het verblijf plaatsvinden